Mediageniek.


Bileam’s ezel.
12 februari 2022.
Lees ik net via twitter dat de perschef van Ajax het jammer vond dat vrouwen zonder toestemming naar de pers zijn gegaan.
Nee meneer de perschef ! Het is jammer dat er *pics verstuurd werden zonder toestemming. Daardoor zit je nu in deze shit, mag je het media-verantwoord recht gaan zitten breien. Maar goed hier is het nou juist allemaal door gekomen. Overigens lijkt het me vanzelfsprekend dat je zulke plaatjes niet zomaar het internet op slingert. Ik vind het een sneue manier van jezelf exhibitioneren. Mij ontgaat ook de logica van het hele gebeuren. Maar goed daar zal ik dan wel te weinig alfa man voor zijn. En daar kan ik me dan gelukkig weer totaal niet druk om maken. Dat het een probleem is dat zich heeft ingevreten in de gehele samenleving behoeft verder geen betoog. Het zal nog wel een poosje sneue verhalen gaan opleveren. Nog lang niet alle meldingen zijn gedaan, er zijn al veel vrouwen die nog twijfelen of ze uiteindelijk dan toch hun verhaal zullen doen. Een maatschappelijk debat over deze kwestie lijkt me onontkoombaar geworden. Sterker nog een debat hierover zullen we moeten voeren. Een herbezinning over onze vrije moraal lijkt ze zeer gewenst, zeker als diezelfde vrije moraal bij sommige mannen het vermogen heeft aangetast grenzen juist in te schatten. We wachten in spanning nieuwe meldingen af.
Kwestie van tijd, zullen we maar zeggen. Laten we het daar maar op houden.

Gepubliceerd door JUKODEVRIES

FOOLISH SINNER AND POET FOR THE KING

%d bloggers liken dit: