Trump-stumper.


7 januari 2022. 

Fakkeldragers heb je bij de olympische spelen wanneer het vuur vanuit Olympia naar de betreffende Olympische stad gebracht moet worden. In die zin zijn fakkeldragers niet bedreigend. Eigenlijk zijn ze dat ook niet, bedreigend. Ze zijn bedrogen, zonder dat zelf te weten. In die zin is de fakkeldrager voor de deur van Sigrid Kaag te beklagen, zielig en onwetend want hij heeft zich in de war laten brengen door de leidsmannen van FvD. Hij heeft zich laten bedriegen en is vervolgens anderen gaan bedreigen. Dat is kristalhelder.
Die leiders ontpoppen zich als heuse rattenvangers die het land wel even zullen verlossen van de ‘plaag’. ‘Er komen tribunalen’ is geen losse kreet geweest maar doelbewust uitgesproken om af te tasten waar de grens ligt en te kijken wie er iets tegen doet. Het is het gericht peilen van een reactie vanuit het establishment. Het is niets anders dan zuigen en provoceren tot er een onbesuisde reactie terugkomt. Vervolgens kan dan de slachtofferrol worden aangenomen en uitgespeeld worden naar de eigen achterban. Zo maak je reclame of moet ik zeggen , bedrijf je propaganda. Zo mobiliseer je het volk en zet je het aan tot daden waar jij als bestuurder op het pluche zeker je handen niet aan vuil wilt maken. Dat was helemaal niet je bedoeling. Want, net als pilatus de handen natuurlijk in onschuld kunnen wassen, dat is het grootste talent van deze mini Trump stumperds.

Gepubliceerd door JUKODEVRIES

FOOLISH SINNER AND POET FOR THE KING

%d bloggers liken dit: