Prikactie Baudet hoax?


Hij is gevaccineerd. Het wordt gezegd. Het zingt rond. Baudet is om. Er zit een pleister op zijn rechterarm. Ik heb het zelf gezien op twitter . Kwam zomaar ineens voorbij.
Ik durfde het eerst niet te geloven, want er wordt op Twitter wel meer beweerd wat later niet waar blijkt te zijn, maar hier ben ik zeker van. Waarom vraagt u zich af? Nou omdat het ook al op facebook heeft gestaan en ik ga straks ook op insta zoeken naar het bericht. Kwestie van de juiste hashtags en goede zoektermen gebruiken. Dat is zo fijn van die digitale media tegenwoordig. De mogelijkheden zijn onuitputtelijk. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt er iets over, mits je, zoals ik net al zei, de juiste zoektermen weet te gebruiken! Kijk het is niet makkelijk om door de bomen het bos niet meer te zien. Maar spijkers op laag water zoeken is een fluitje van een cent als je maar de juiste zoektermen gebruikt. Vaccineren+Baudet+hoax levert al een hoop heerlijke onzin op. Evenals baudet+uil+avondland. Dat hij zelf meewerkt aan de ondergang van dat avondland zou ook nog zo maar eens boven water kunnen komen, net als die spijkers van zo-even. Als je je geschiedenis maar goed wist na je zoektocht in je browser want mochten er ooit tribunalen komen moet je je sporen wel goed hebben gewist anders kun je nog voor hele vreemde verrassingen komen te staan. Daar wil je niet op vastgepind kunnen worden en ook dat wissen is een fluitje van een cent. Met de waarheid hoef je het niet meer zo nauw te nemen die is inwisselbaar of op zijn minst relatief geworden. Pinokkio wilde zo graag een echt jongetje worden omdat hij bang was voor houtworm en voor prikken!

Gepubliceerd door JUKODEVRIES

FOOLISH SINNER AND POET FOR THE KING

%d bloggers liken dit: