Hij komt hij komt!!


Hij komt er gewoon weer aan. Een lockdown. De boel op slot. De mensen weer thuis, Anderhalve meter. Te gevaarlijk zo met dat virus. Horeca dicht, essentiele beroepen ongemoeid. Kappers dicht, alleen essentiele winkels nog open. Mondkapjes weer verplicht. Hoesten in je elleboog, handen stuk wassen of een stuk van je handen wassen, het is om het even als je ze maar wast. Daarin heb je een vrije keus. Da’s heel nederlands. En mocht je klachten krijgen, laat je testen en als je positief test blijf dan in je hok! Minstens 10 dagen, weet je zeker dat je niemand anders kunt besmetten. Daarna kun je weer veilig naar buiten. Doe het voor mij.
84 procent van 17 miljoen mensen gevaccineerd betekent nog altijd dat er 2,2 miljoen mensen ongevaccineerd zijn. Da’s een te groot gat in de verdedigingslinie maar wel een democratisch gat want….eigen keuzevrijheid. Dat is namelijk het grootste goed van elke nederlander. Zijn keuzevrijheid. Niet zijn gezondheid die ligt namelijk in handen van of de Voorzienigheid of het lot. Ik koos voor vaccinatie, niet enkel voor mijzelf maar ook ter bescherming van mijn medemens voor zolang het vaccin werkt natuurlijk. En ja het is snel gegaan met de ontwikkeling er van. En ja ik heb me goed laten voorlichten. En ja ik heb met gebruikmaking van mijn keuzevrijheid deze keuze gemaakt. En ja jij hebt de vrijheid om een andere keuze te maken. Maar ja dat vrij gekozen gat in onze verdedigingslinie blijft altijd lastig.

Gepubliceerd door JUKODEVRIES

FOOLISH SINNER AND POET FOR THE KING

%d bloggers liken dit: