Chihuahua in de pocket.


Laatst zat ik op terras te genieten van een lekkere esspresso. Zie ik een tafel verderop een mevrouw met zo’n hondje.. Zo’n hondje waarvoor je een bord aan de deur hangt. “Pas op voor de hond. , anders trap je hem nog dood.” Ik dacht direct, waarom zo’n beestje in zo’n tasje en dat dan naast je op een stoel gezet. Zo gezellig is dat niet.
Ik geloof dat je zo’n beestje Chihuahua noemt. Een keer hard niezen en je bent ze voorgoed kwijt. Maar eerlijk gezegd, ik hou dan ook niet zo van honden. Dat neemt niet weg dat ik het wel zielig vind dat zo’n beestje in een tas wordt gestopt. Ik zou zeggen naai dan direct een handvat op dat ruggetje en gebruik het beest als handtas. Een rol pepermunt kun je er altijd in kwijt. Dan heb je pas echt lef. Ik weet niet welke mishandeling namelijk ernstiger is.

Gepubliceerd door JUKODEVRIES

FOOLISH SINNER AND POET FOR THE KING

%d bloggers liken dit: