Nederland vakantieland!


Als we op de ezels in het mijnenveld moeten letten kunnen we ze maar beter op onze ruggen binden. Alleen op die manier blijven we gevrijwaard van ontploffende mijnen omdat zij zo nodig vrij moeten kunnen gaan en staan waar ze willen. Een hoog bepaal ik zelf wel gehalte doet het vaccinatieprogramma straks alsnog de das om. Niettemin is Nederland een prachtig vakantieland. Goed uitgerust met geweldige fietsroutes. Regelmatige tussenstops mogelijk in je eigen moerstaal waar je zonder reserves kunt bestellen, gebruik kunt maken van toilet en wat al niet meer, om daarna je weg te vervolgen zonder al te veel poespas. Laten we daarom minder vliegen en meer in eigen land op vakantie gaan. Laten we dan in vredesnaam de ezels maar op onze ruggen binden want ze stappen blind op een mijn en dan zijn we allemaal verder van huis. Vrijheid is dus inderdaad een relatief begrip.

Gepubliceerd door JUKODEVRIES

FOOLISH SINNER AND POET FOR THE KING

%d bloggers liken dit: