Nepcollectanten


Dit is voor de nepcollectanten die zich weigeren te schamen voor hun laakbare gedrag. Die nietsvermoedende gulle gevers bij de neus nemen en daarbij de goede naam van het rode kruis misbruiken. Dit is voor hen die rücksichtslos zichzelf verrijken over de ruggen van gedupeerden in Limburg. Dit is voor hen die zonder geweten langs de deuren gaan, aanbellen en durven vragen om een gift. Om deze vervolgens in eigen zak te steken. Als wolven in schaapskleren presenteren ze zich als zelfbenoemde ‘weldoeners’ ondertussen is er sprake van pure misleiding. Wat zijn dat voor mensen die zoiets doen? Die zonder wroeging hun hand ophouden, geld durven te vragen met enkel kwade bedoelingen. Hebben ze dan helemaal geen normbesef meer? Zo zet je toch gewoon jezelf buitenspel? Is er een app voor? Om deze mensen te laten oplichten zodra ze een straat binnenwandelen met kwade bedoelingen? Is er een app voor die deze mensen direct blokkeert zodra ze zich op het internet begeven? Ik hoop het van harte, zodat ze niet meer bij hun eigen rekeningen kunnen, zodat ze niet meer anoniem langs de deuren kunnen of zich op het worldwide web vrijelijk kunnen bewegen. Zo’n handige app die ping zegt of een red alert laat zien in je display zodat je direct weet met wat voor soort je van doen hebt. Een app die een geweldige sirene laat loeien opdat iedereen direct weet; Pas op! Dit zijn ratten die een slaatje proberen te slaan uit de ellende van een ander. Och was er maar zo’n app.

Gepubliceerd door JUKODEVRIES

FOOLISH SINNER AND POET FOR THE KING

%d bloggers liken dit: