To vaccin or not to vaccin


Dat wordt straks de grote publieke hamvraag. Doe je mee of niet? Er zullen weer tal van onzinverhalen op sociale media verschijnen. Iedereen wordt overigens op zijn eigen tijdlijn op zijn of haar eigen manier bedient. Dus denk nou niet dat wat jij ziet en leest hetzelfde is als je buurvrouw aan de overkant. Facebook en Twitter manipuleren de boel dat het een lieve lust is. Laten we hopen dat we volgend jaar tijdens de vaccinatieoperaties gewoon als individu zelf beslissen of we wel of niet mee doen. Wel of niet vaccineren is altijd al een gewetensvraag geweest. Ik blijf er verder vanaf. Doe straks wat je hart je ingeeft maar neem vooral zelf je besluit.

Gepubliceerd door JUKODEVRIES

FOOLISH SINNER AND POET FOR THE KING

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: