Van het kastje naar de muur.


Verwezen van het kastje naar verlangen naar de liefde naar verliezen van jezelf naar verdrinken in haar ogen naar vervallen in herhaling naar verlossen van de angst naar vervullen van de hoop naar verwachten van het nieuwe naar verweven met de tijd naar verbonden met de ander naar verlegen om een zoen naar verkregen uit genade naar verbijten van de pijn naar vermaken met een grap naar verzetten van de bakens naar verleggen van de grens naar verstoppen van je woede naar verstoren van de rust naar verzuipen in het werk naar verpesten voor een ander naar verbazen over niets naar verwijten van de fout naar vertrekken uit je land naar verdunnen van de wijn naar verstoken van de warmte naar vernikkeld van de kou naar verbergen van de schaamte naar verlopen van het ultimatum naar verzamelen op het appél naar verwijderd uit de boeken naar verwijlen tussen bloemen naar. . . de muur!

Gepubliceerd door JUKODEVRIES

FOOLISH SINNER AND POET FOR THE KING

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: