Quisinerie Mensinge


Landgoed Mensinge boven in het noorden van ons land. In het Drentse Roden.

Geslapen in het voormalig koetshuis. Inmiddels omgetoverd tot een cuisinerie en aangesloten bij Euro Toques. Destijds een initiatief van de grote Chef Bocuse waarin deelnemers beloven om enkel te werken met streekproducten en geen kunstmatige smaaktoevoegingen te gebruiken in de gerechten die ze klaarmaken voor de gasten. Voortreffelijke bediening. Heerlijk vier gangen diner in alle rust uitgeserveerd in de buitenlucht op terras. De sterren stonden al aan de hemel.

Misschien over een poosje ook dit restaurant een ster? De ambitie dat te bereiken spreekt uit alles. In elk geval vullen wij een positieve beoordeling in.

Vier sterren

Gepubliceerd door JUKODEVRIES

FOOLISH SINNER AND POET FOR THE KING

%d bloggers liken dit: