Zwerf verpakking


Zolang ik verpakking van Mac Donalds nog terugvindt op meer dan 4 kilometer afstand van hun etablissementen mag ik er vanuit gaan dat ze medeplichtig zijn aan het in stand houden van dit zwerfvuil. Natuurlijk moet de klant zorgen dat het lege verpakkingen thuis in de kliko doet maar Mac Donalds faciliteert en blijft dit maar doen. Dan moeten ze maar in het beleid invoeren:”Hier opeten en lege verpakking in de prullenbak.” En afstappen van het mac-drive principe want dat werkt juist in de hand dat de rommel soms gewoon uit het autoraampje wordt gemikt.

Gepubliceerd door JUKODEVRIES

FOOLISH SINNER AND POET FOR THE KING

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: