Doe nou niet zo kinderachtig!


Nou, hou nu maar eens op met net doen alsof. We zitten gewoon thuis in ons eigen huis. We zijn dus helemaal niet op vakantie En deze buurt is zeker geen recreatiepark. Hoe rustig het er ook kan zijn. Nee, jongen, dit jaar is het een stay cation geworden. Met andere woorden. Dit jaar blijven we thuis. De Corona pandemie laat het niet toe om je te buiten te gaan aan allerlei verstrooiingen. Je moet je boodschappen met beleid plannen en uitvoeren. Je karretje bij de supermarkt is je waarborg voor 1.5 m afstand. Je moet ogen in je achterhoofd hebben om achterop komend shop verkeer kunnen aan zien komen. Sommigen nemen het nu eenmaal niet zo nou met de afstandsmeters. Nee, dit jaar dus thuis. Neemt niet weg dat het goed toeven is in je eigen huis. Elk plekje is vertrouwd, je weet waar alles ligt. Ok, meestal weet je waar alles ligt. Bij gelegenheid en als het veilig kan zullen we heus wel weer eens op reis gaan maar nu zit het er even niet in. Wen er maar aan.

Gepubliceerd door JUKODEVRIES

FOOLISH SINNER AND POET FOR THE KING

%d bloggers liken dit: