WAT ALS IEDEREEN TERUGKOMT?


Inmiddels is ook Nederland tot Oranje zone verklaard en wel door ons buurland België. Men is daar toch bezorgd over de ontwikkelingen hier in Nederland. Er wordt meer getest en het aantal positief geteste mensen neemt dan ook logischerwijs toe. Alles volgens een redelijke verwachting van het OMT. Het is een ingecalculeerde toename en het RIVM en andere deskundigen zien nog niet direct redenen tot ingrijpen. Handhaaf voorlopig je alertheid, blijf je handen goed wassen en ga alleen voor noodzakelijke dingen de deur uit. Nou ja niet iedereen in Nederland houdt van Stay cation (thuis vakantie vieren) maar wil toch liever nieuwe indrukken opdoen. Een andere omgeving zien en vooral een andere beleving ervaren. Dat daar risico’s aan zijn verbonden nemen velen op de koop toe. De boog kan immers niet altijd ontspannen zijn. Dus we letten natuurlijk wel op. Zeker als straks iedereen terugkomt gaan we allemaal vrijwillig twee weken in quarantaine. Daar hopen we met z’n allen dan maar op want Nederlanders staan nou eenmaal niet bekend om hun volgzaamheid. Ze laten zich niet zo makkelijk de les lezen en van marsorders houden ze al helemaal niet. Het Ronald Goedemond adagium “Paak zefl” uit zijn show: “Geen sprake van” is er een goed voorbeeld van.Klik maar eens op zijn naam hierboven in het blauw en bekijk het filmpje. Fijne dag allemaal en als je terugkomt ga even 14 dagen in afzondering , is wel zo sociaal.

Gepubliceerd door JUKODEVRIES

FOOLISH SINNER AND POET FOR THE KING

%d bloggers liken dit: