Vakantiepark


We zijn nu enkele dagen hier en we vermaken ons prima. Gisteren even door het park gelopen. Het valt op dat er veel Hollandse nummerborden op de auto’s zitten. Veel Hollanders dus hier op vakantie. De meesten doen gelukkig net alsof ze thuis zijn. We moeten er natuurlijk in deze Coronatijd maar het beste van zien te maken. Een paar huisjes stonden deze week leeg. Wachten denk ik op nieuwe gasten of het is niet geboekt. We zijn er inmiddels ook achter hoe het hier werkt met de ophaaldienst voor het huisvuil. Ze verzamelen hier ook het afval gescheiden en glasmaterialen moet je in het dorp naar de glascontainer brengen. Al met al komt het best bekend over allemaal. Zo doen we dat thuis ook. Dus dat is gelukkig niet al te ingewikkeld. Als het weer de komende tijd mooier wordt denken we erover om eens een keer te barbeqeuen hier in de tuin. Dat mag hier gewoon! Mits anderen er geen last van ondervinden. Kwestie van opletten dus. Op advies van de huiseigenaren hebben we ons brood en vlees bij de plaatselijke middenstand betrokken. Ik moet zeggen, prima kwaliteit hier zo. Mijn eerste boek heb ik al uit en de bonen zijn weer gewekt. Vandaag staat de tweede serie op stapel. Vanmorgen alles afgehaald en momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het in de potten doen. Daarna gaan we met de hele handel naar het opgegeven wekadres en maken we de klus daar af. Nog nooit eerder hadden wij zo’n leuke werkvakantie. Eerlijk is eerlijk de omgeving is hier pracht, het is een rustig park en we zijn op dit vakantieadres van alle gemakken voorzien. En dat in Coronatijd!

Gepubliceerd door JUKODEVRIES

FOOLISH SINNER AND POET FOR THE KING

%d bloggers liken dit: