Beesten


Van de dieren komen wij. dichtte Frank Boeijen een aantal jaren geleden.

Maar wat zijn wij dan eigenlijk vreemde dieren. We slaan adviezen in de wind, bepalen graag zelf onze richting. Schreeuwen om vrijheid van meningsuiting. Gunnen de ander het licht in de ogen niet. We voeren oorlogen omdat we van mening verschillen. Gooien al onze steden kapot met wapens waar we aan verdienen om daarna alles weer op te bouwen. En dan verdienen we weer aan de bouwopdrachten ,de levering van grondstoffen en bouwmaterialen. Zo houden wij mensen, of moet ik zeggen onbegrijpelijk waanzinnige beesten, onze economieën gaande. Totdat de natuur in de vorm van een virus ons een halt toe roept. Maar niet eerder dan dat moment stoppen wij met ons destructief gedrag. We hebben er een verdienmodel van gemaakt.

Gepubliceerd door JUKODEVRIES

FOOLISH SINNER AND POET FOR THE KING

%d bloggers liken dit: