Beesten


Van de dieren komen wij. dichtte Frank Boeijen een aantal jaren geleden.

Maar wat zijn wij dan eigenlijk vreemde dieren. We slaan adviezen in de wind, bepalen graag zelf onze richting. Schreeuwen om vrijheid van meningsuiting. Gunnen de ander het licht in de ogen niet. We voeren oorlogen omdat we van mening verschillen. Gooien al onze steden kapot met wapens waar we aan verdienen om daarna alles weer op te bouwen. En dan verdienen we weer aan de bouwopdrachten ,de levering van grondstoffen en bouwmaterialen. Zo houden wij mensen, of moet ik zeggen onbegrijpelijk waanzinnige beesten, onze economieën gaande. Totdat de natuur in de vorm van een virus ons een halt toe roept. Maar niet eerder dan dat moment stoppen wij met ons destructief gedrag. We hebben er een verdienmodel van gemaakt.

Gepubliceerd door JUKODEVRIES

FOOLISH SINNER AND POET FOR THE KING

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: