NIPT


CDA leden zijn eruit. Hugo moet het doen. Maar eigenlijk Pieter ook. Close finish kun je het zeker wel noemen. 50.7% voor Hugo tegenover 49.3% voor Pieter. CDA is niet overtuigd als partij. Het scheelt 1%. Net niet lekker in balans. Bovendien hebben enkele leden niet mee mogen stemmen omdat ze hun contributie nog niet betaald hadden. Tja, dan laat je je recht van spreken lopen. Maar goed straks wordt het serieus. Dan gaat het om de landelijke verkiezingen. Laten we vooral niet vergeten dat dit kabinet verzuimd heeft om structureel meer loon vrij te maken voor de zorgbehoeften in Nederland. Let wel dat zijn beroepen die tijdens de Corona uitbraak in no time als cruciaal beroep werden bestempeld. Onthoud ook goed wie er allemaal in dit kabinet meeregeerden. Ik wens alle partijen een spannende verkiezingsstrijd. Fijne dag allemaal.

Gepubliceerd door JUKODEVRIES

FOOLISH SINNER AND POET FOR THE KING

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: