Miezeriger.


Tja, het regent weer eens. Van die hele kleine miezerige druppeltjes. Als een natte versie van stuifzand waait het je gezicht in als je op de fiets voor een boodschap gaat. Je brillenglazen worden eerst mistig waarna er al snel kleinte druppeltjes van boven naar beneden lopen. Jammer dat er nog geen brillen zijn met mini ruitenwissertjes. Zodat je met een veeg weer helder zicht hebt op waar je rijdt. Google glass is ook al mislukt of er nooit van gekomen. Ze waren er wel dichtbij. Enkele prototypes zijn er geweest maar men heeft het idee als geheel in de ijskast gezet. Maar ongetwijfeld komt het t.z.t daar wel weer eens uit. Om doorontwikkeld te worden of een of andere geheim dienst gaat er gebruik van maken. We zullen wel afwachten. Ondertussen miezert het nog steeds buiten. Ok google picture this!

Google glass prototype

Gepubliceerd door JUKODEVRIES

FOOLISH SINNER AND POET FOR THE KING

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: