CDA heeft weer pech.


Deugd in het midden

We houden een lijsttrekkersverkiezing. We hebben dire kandidaten en omdat we een moderne partij zijn geworden die graag in het midden opereert en we er graag de vaart in houden maken we gebruik van het internet. Dan is de uitslag lekker vlot bekend. Maa juist dat digitale domein waar geen midden meer in bestaat blijkt een digitaal drijfzand te zijn geworden.. Dat het nou juist daar fout gaat . Waarom verbaast me dat niet? Had nou maar gewoon ouderwets per post gestemd, was de uitslag eenduidig geweest , niet aanvechtbaar en ook voor zaterdag was de stemming dan naar ieders tevredenheid afgerond. Tja, de zegeningen van het internet zijn niet meer de hoeksteen van de samenleving. Het is het bloed geworden dat helaas ook ziektekiemen in zich draagt.

Gepubliceerd door JUKODEVRIES

FOOLISH SINNER AND POET FOR THE KING

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: