Even pas op de plaats.


Terwijl de officiële persconferentie nog moet komen vanavond om 1900 uur zijn de meeste mededelingen alweer breedvoerig in de media. Diverse radio stations weten bij mondje van hun journaille al precies te vertellen wat Rutte vanavond gaat zeggen. “Wat leven we toch in een fantastisch land!” “Gaaf land!” Om met Rutte te spreken.

Ze kunnen in Den Haag maar moeilijk iets “geheim houden” zeker wanneer er stemmen mee gewonnen kunnen worden lukt dat niet. Kan een thema stemmen gaan kosten dan gebeurd het tegenovergestelde van lekken. Alle monden op slot, sleutels in de hofvijver gooien en vooral geen krimp geven voor de camera’s en microfoons.

Spreekverbod

Gepubliceerd door JUKODEVRIES

FOOLISH SINNER AND POET FOR THE KING

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: