OEFENEN in bloggen


Al een paar dagen ben ik nu bezig om met hulp van WordPress een blog in elkaar te zetten. Ik wil hetgeen ik schrijf graag delen met lezers in het land. Ik weet wel dat niemand op mij zit te wachten maar daar gaat het ook niet om. Of er iemand op mij wacht. Het gaat erom dat wat ik bedenk graag wil delen met iedereen die gericht of juist bij toeval mijn schrijfsels tegenkomt. Ik wil een bijdrage leveren aan de kunst omdat ik geloof dat wij mensen juist door middel van de kunst het dichtst bij onszelf kunnen blijven. Mijn kunst is niet direct uitvoerend te noemen. Eerder beschouwend,observerend. Ik kijk om me heen naar de mensen en hun doen en laten. Daarover schrijf ik gedichten, soms een verhaal. Het maakt niet uit waar het over gaat. Soms is het de actualiteit, soms is het een TV programma of wat er door iemand wordt gezegd tijdens een interview dat mij inspireert. We gaan het vanzelf zien. Voor nu weet ik dat ik nog aan het uitproberen ben. Ik geef mijzelf het voordeel van mijn twijfel. Dat twijfelen heeft nu lang genoeg geduurd. Ik heet iedereen van harte welkom en wens jullie allen veel leesplezier of op zijn minst wat onderhoudende minuten.

Gepubliceerd door JUKODEVRIES

FOOLISH SINNER AND POET FOR THE KING

%d bloggers liken dit: